LAKE RESIDENCE ( cod anunt: 50008 )

Propune pret

Descriere

Imobilul tip vila este amplasat intr-un cadru natural deosebit, pe malul lacului Rediu, la 2 minute de Rond Capăt Păcurari (Petrom - Kaufland - OMV Păcurari) si la 9 minute de Pasajul Mihai Eminescu. Astfel, va veti bucura in liniste de privelistea splendida si aerul proaspat de pe malul lacului direct de pe terasa apartamentului dumneavoastra.

 statie transport in comun situata la 10 m

 mini-market amplasat la 10 m de imobil

 Gradinita Kiki - 600 m

 Gradinita Vesela - 1100 m

 Kaufland Pacurari - 1800 m

Structura

Imobilul are o structura pe cadre din beton armat proiectata sa reziste la cutremure de 8.5 grade pe scara Richter. Stalpii din beton sunt armati cu bare de otel cu diametre de 20 si 22 mm, in timp ce planseele sunt din beton de 15 cm dublu armat cu bare independente de 8 mm.

Zidaria este realizata din caramida (interior + exterior), iar termoizolatia exterioara este asigurata cu polistiren structurat de 100 mm. Acoperisul tip sarpanta are o invelitoare din tabla tip tigla, toate acestea pentru a garanta rezistenta si durabilitatea in timp a imobilului in care veti locui.

 Sigur

 Rezistent

 Durabil

 

Finisaje

Zonele de intrare in imobil si scarile interioare sunt placate cu granit, fiecare apartament fiind prevazut cu usa metalica la intrare. Tamplaria exterioara este realizata din ferestre cu profile PVC Rehau in culoarea lemnului cu geamuri termopan cu sticla Low-E.  Pentru ca apartamentul dumneavoastra este personalizat, va puteti alege dupa propriile preferinte tipurile de parchet, gresie si faianta, iar pentru un plus de comfort am ales sa utilam si sa mobilam baile cu obiecte sanitare din import, bateriile cu care vor fi dotate acestea fiind marca KLUDI. Pentru a completa finisajele rafinate am ales montarea de usi din tabla otelita produse de MACO. 

 Elegant

 Rafinat

Dotari

Incalzirea apartamentului dumneavoastra va fi furnizata de o centrala termica individuala, optional avand si varianta unui sistem de incalzire prin pardoseala. Apartamentele sunt racordate la toate utilitatile (energie electrica, gaz, apa, canalizare), contorizarea energiei electrice, a apei si a gazului fiind individuala pentru fiecare apartament. Optional puteti alege si un sistem de climatizare cu aer conditionat. Apartamentele sunt dotate cu retea de telefonie fixa, suport pentru televiziune digitala si acces internet de banda larga prin fibra optica.

 Modern

 Rapid

 Eficient


Comision 0% pentru cumparator !!!

Detalii

Zona Pacurari

Numar vizualizari: 2337

Pro:

 Versiune pentru printare

Galerie imagini


Facebook comments

Alte proprietati asemanatoare

 • CUG Rezidential 

  300x200
  nou
  Featured

  Actualizat la data27.05.2019

  Zona Nicolina

  {icons} https://luxorimobil.ro/templates/bootstrap2-responsive/assets/img/markers/marker_blue.png {/icons}

  Detalii

 • NEWTON RESIDENCE 

  300x200
  nou
  Featured

  Actualizat la data07.02.2017

  Zona Tatarasi

  {icons} https://luxorimobil.ro/templates/bootstrap2-responsive/assets/img/markers/marker_blue.png {/icons}

  Detalii

 • REZIDENTIAL BUCIUM 

  300x200
  nou
  Featured

  Actualizat la data06.02.2017

  Zona Bucium

  {icons} https://luxorimobil.ro/templates/bootstrap2-responsive/assets/img/markers/marker_blue.png {/icons}

  Detalii


Agent


Pentru a accesa oferta, completati formularul


Tip Apartamente

LAKE RESIDENCE

Luxor Imobil
Bld. Socola nr. 14, Iasi
0740.111383
0232 253 793
luxorimobil@yahoo.com
Back to top